Kraamzorg

Onze kraamzorg

Persoonlijke zorg en service staan bij ons hoog in het vaandel. Uit ervaring is gebleken dat het prettig is om met een vaste kraamverzorgster te maken te hebben. Daarom streven wij ernaar dat de zorg de gehele kraamperiode door dezelfde kraamverzorgster wordt gegeven. Er verandert immers al genoeg!
Alleen bij uitzondering, door overmacht, zijn we genoodzaakt een tweede kraamverzorgster in te zetten. De kraamverzorgsters onderling zorgen dan voor een goede overdracht.

Wat kun je verwachten?
Al onze kraamverzorgsters hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg van zeer hoge kwaliteit. Het takenpakket van de kraamverzorgster is afhankelijk van je eigen wensen. In overleg met de kraamverzorgster bepaal je wat haar taken zullen zijn.

De kraamverzorgster richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de andere gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Ze geeft instructies, advies en voorlichting, draagt zorg voor goede hygiëne en een aantal basis huishoudelijke taken. De kraamverzorgster kijkt naar wat er in jouw situatie aan de hand is, zodat zij ook de verloskundige / huisarts goed kan informeren over het verloop van het kraambed. De kraamverzorgster zorgt ervoor dat je na afloop van de kraamtijd de verzorging van je kindje vol vertrouwen kunt voortzetten.
Als alles bij de bevalling goed verloopt ontvang je kraamzorg met een basis-omvang van 49 uur. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kunnen daar uren bij komen of af gaan. 

Het landelijk indicatieprotocol

De kraamzorg wordt afgestemd op wat die ene moeder en dát kind écht nodig hebben in de kraamtijd.
Om dat te bereiken ontwikkelden diverse organisaties met grote zorgvuldigheid een landelijk indicatieprotocol kraamzorg; een handleiding waarmee alle kraamzorgaanbieders, verloskundigen en verzekeraars in het hele land op dezelfde manier bepalen welke kraamzorg nodig is. Voor elke individuele situatie opnieuw, zodat iedereen in Nederland kan rekenen op kraamzorg op maat. Met een rechtvaardige en uniforme verdeling van de beschikbare middelen en capaciteit.
Wélke kraamzorg voor jou van toepassing is, wordt zo objectief mogelijk bepaald met het landelijk indicatieprotocol kraamzorg. Dat is de leidraad, waarmee de inhoud van de zorg en het aantal uren zorg van de kraamzorg, die nodig is, wordt beoordeeld.

Welke zorg heb jij nodig?

Op drie momenten wordt gekeken welke kraamzorg nodig is. Dat noemen we de indicatiestelling.
De eerste keer is dat bij een zwangerschapsduur van rond de 32 weken. De intaker kraamzorg beoordeelt dan de noodzakelijke inhoud van de kraamzorg; wat is nodig voor díe kraamvrouw in dát gezin? Daarop wordt in eerste instantie het aantal te bieden uren kraamzorg gebaseerd.
Maar niet alles is vóór de bevalling bekend. Daarom wordt ook op twee andere momenten gekeken welke zorg geboden moet worden. Dat gebeurt op de dag van de bevalling én op de derde of vierde dag erna. Pas dan is immers helder wat moeder en kind écht nodig hebben. Jouw verloskundige en kraamverzorgster doen samen deze tweede en derde inschatting.
Als het nodig is, wordt de geboden zorg aangepast aan de nieuwe zorgvraag. Dat noemen we een herindicatie. Dit kan betekenen dat je alsnog meer kraamzorg krijgt, dan oorspronkelijk is toegezegd. Maar minder kan ook voorkomen, namelijk als het oorspronkelijke voorgestelde pakket niet nodig blijkt. In het kraamzorgdossier komt precies te staan welke kraamzorg je krijgt en waarom. Dan kan altijd worden getoetst hoe het is gegaan.

Mantelzorg

Kraamzorg gaat hand-in-hand met mantelzorg. De kraamvrouw is zélf verantwoordelijk voor het regelen van die mantelzorg, net als in andere zorgsituaties. Met mantelzorg bedoelen we de hulp die we vrijwillig aan elkaar geven en die we krijgen van de partner, huisgenoten, oma of opa, de buren.
De kraamverzorgster doet de basishuishoudelijke taken die direct te maken hebben met de zorg voor moeder en baby. Voor de éxtra huishoudelijke taken, die de kraamvrouw tijdelijk niet zelf kan doen, wordt de mantelzorg ingeschakeld. Het is belangrijk dat je zelf tijdig afspraken maakt over de mantelzorg binnen je eigen omgeving voor de periode na de bevalling.

Extra ondersteuning

Kraamzorg is een noodzakelijke zorg, voor moeder en kind. Voor cliënten die extra begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een taalbarrière of sociaal-economische omstandigheden, zijn wij er ook. Onze kraamverzorgenden hebben de ervaring en kennis om de nodige ondersteuning te kunnen geven.

Voorwaarden

Kraamzorg is een zeer persoonlijke vorm van zorgverlening. We gaan zeer zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Datzelfde geldt voor de afhandeling van een eventuele klacht.
Hieronder kun je onze algemene voorwaarden inzien: NL ENG

Wil je zeker weten of we jou ook van kraamzorg kunnen voorzien, bekijk dan hier of je binnen ons werkgebied valt.

Voorlichting

Over verschillende onderwerpen geven wij voorlichting. Al tijdens de zwangerschap kun je bij ons op de verloskundigenpraktijk terecht voor de informatie over de bevalling en kraamtijd.

Wij organiseren ook om de maand een voorlichtingsavond over de bevalling en de kraamtijd. Voor veel aanstaande ouders is de kraamtijd toch nog een beetje ‘ver van hun bed’. Als de baby dan geboren is zien wij vaak dat ze toch overvallen worden door alles wat in de kraamweek nog gebeurt. Dit willen we voorkomen door jullie tijdens de informatieavond toch alvast een inkijkje te geven in die bijzondere, maar intensieve tijd.

De uitnodiging voor deze avonden ontvangen jullie tijdens je controles bij de verloskundige.

Op de plek van de link naar bevalling en kraamtijd invullen wáár men voor de informatiebijeenkomsten terecht kan. Geef jij die, of is er een samenwerking met verloskundige in de buurt die dat geeft?!!

Het intakegesprek

Wanneer 
Bij Kraamzorg Eerste Week wordt de intake door de intaker of jouw verloskundige afgenomen. 
Dit gebeurt bij jou thuis, tussen week 32 en 36 van de zwangerschap. 
Rond week 28-30 wordt hiervoor met jou een afspraak gemaakt.

De intake zal bij jouw eerste kindje thuis plaatsvinden, heb je al een keer kraamzorg van ons ontvangen dan zal de intake telefonisch zijn. Indien gewenst kunnen we ook thuis langskomen.

Het gesprek
De intaker kraamzorg beoordeelt de noodzakelijke inhoud van de kraamzorg; wat is nodig voor díe kraamvrouw in dát gezin? Daarop wordt in eerste instantie het aantal te bieden uren kraamzorg gebaseerd.
Er wordt een vragenlijst doorgenomen waarin ook andere zaken aan de orde komen. We geven informatie over borstvoeding. Je wordt gewezen op arbo-richtlijnen, zoals het verhogen van het bed.
Ook bieden we je de gelegenheid vragen te stellen en bespreken je wensen ten aanzien van kraamzorg.

Zorgwijzer
Bij het intakegesprek ontvang je de Zorgwijzer. Dit zorgdossier is een boekwerk waarin de kraamverzorgster de dagelijkse belevenissen en de conditie van jou en je kindje zal rapporteren. Daarnaast worden hierin afspraken over bijvoorbeeld de zorguren, nuttige tips, en adviezen genoteerd. Je kunt ook zelf hierin je eigen ervaringen noteren. Aangeraden wordt dit zorgdossier te bewaren. Zo heb je na je kraamtijd een handig naslagwerk om nog eens in terug te kijken.
Verder ontvang je diverse informatiebrochures.

Zorgverzekering

Kraamzorg Eerste Week levert de kraamzorg bij jou. Onze kraamzorgorganisatie heeft een franchiseovereenkomst met Geboortezorgplus Nederland B.V. In geval van contact met je zorgverzekeraar, meld dan dat de geleverde kraamzorg zal worden gedeclareerd door Geboortezorgplus Nederland (bij jouw zorgverzekeraar gecontracteerd onder nummer 33006297).

Kosten kraamzorg
Kraamzorg wordt voor het grootste deel vergoed vanuit de basisverzekering van de moeder. Je bent wettelijk verplicht over geleverde kraamzorguren een eigen bijdrage te betalen (vastgesteld door Nza). Wil je meer informatie over de hoogte van de eigen bijdrage, neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Zorguren die niet door je verzekeraar worden vergoed, worden rechtstreeks bij jou in rekening gebracht.

Kraamzorg Rotterdam

LAAT UW KRAAMTIJD PERFECT VERLOPEN MET KRAAMZORG IN ROTTERDAM

Uw zwangerschap is een bijzondere periode in jullie leven. Kraamzorg ontvangen bij jullie thuis in Rotterdam is daar een belangrijk onderdeel van. Wij zorgen er voor dat uw kraamtijd zo perfect mogelijk zal verlopen. Onze vertrouwde kraamzorg in Rotterdam en Schiedam kenmerkt zich door de professionele begeleiding en vakmanschap. Verder proberen wij er zoveel mogelijk voor te zorgen dat u één kraamverzorgster heeft tijdens uw kraamtijd. Wij begrijpen dat het prettig om steeds een vertrouwd gezicht te zien. Er verandert immers al genoeg om u heen! Wilt u graag kraamzorg bij u thuis in Rotterdam ontvangen? Schroom niet contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd telefonisch of per mail bereikbaar.

Contact opnemen

Wat kunt u verwachten van kraamzorg in Rotterdam?

Onze kraamverzorgsters die bij u thuiskomen in Rotterdam hebben een professionele opleiding gevolgd. Bij het bieden van kraamzorg hechten wij waarde aan een zeer hoge kwaliteit. Wat voor taken de kraamverzorgster op zich neemt hangt af van uw wensen. Heeft u andere kindjes? Dan kan zij de zorg even op zich nemen. Of moet het eten worden geregeld? Ook dat kan de kraamverzorgster voor u regelen. In het bijzonder zal zij richten op de zorg voor u en uw baby. Andere taken zullen op het gebied van de huishouding en de zorg van andere familieleden zijn. Onze kraamzorg heeft als doel om de verzorging van uw kindje na de kraamtijd vol vertrouwen voor te zetten. Wil u hier samen met ons voor gaan? Schrijf u dan bij ons in en ontvang kleinschalige kraamzorg in Rotterdam.

Wat voor soort kraamzorg in Rotterdam heeft u nodig?

Welke soort kraamzorg u ontvangt, wordt op drie verschillende momenten bepaald. Dit wordt ook wel de indicatiestelling genoemd. De eerste keer dat er wordt gekeken, is al tijdens de zwangerschap zelf, zo rond de 32 weken. Natuurlijk is nog niet alles te bepalen daarom wordt er ook op de dag van de bevalling bekeken wat u en uw kindje nodig zijn. Vervolgens wordt er op de derde en vierde dag nog een keer een inschatting gemaakt. Uw verloskundige en kraamverzorgster zullen samen de tweede en derde inschatting maken. Wilt u meer weten over het ontvangen van kraamzorg in Rotterdam? Neem dan contact op!

Contact opnemen

Kraamzorg Dordrecht

KWALITEIT VAN KRAAMZORG IN DORDRECHT

Bent u op zoek naar kraamzorg in Dordrecht van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hier hechten wij erg veel waarde aan. Zo zijn wij in het bezit van het HKZ-certificaat en we zijn lid van de branchevereniging voor kraamzorg, namelijk Bo Geboortezorg. Aan de hand van een kwaliteitsmanagementsysteem wordt de kwaliteit van onze kraamzorg in Dordrecht continue gemonitord. Wist u dat wij u ook kunnen begeleiden bij de borstvoeding? Ook daar hebben wij een certificaat voor ontvangen. U en uw kindje zijn bij ons dus in goede handen! Als u vragen heeft, neem dan contact op via de mail of bel ons even op 010 820 89 16. Wij hebben contracten met alle verzekeringen.

Contact opnemen

Professionele kraamzorg in Dordrecht en zorg voor borstvoeding

Wilt u op professionele wijze informatie krijgen over borst-of flesvoeding? Wij vinden het belangrijk dat u goed bent geïnformeerd. Daarom zorgen wij ervoor dat u een bewust keuze kunt maken. Daarbij zullen wij u goed begeleiden bij het geven van borstvoeding. Dit speelt namelijk een belangrijke rol bij het slagen ervan. Onze kraamverzorgsters kijken daar ook zo tegen aan en worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van borstvoeding. Het borstvoedingsbeleid dat wij hanteren is volledige gebaseerd op de tien vuistregels van WHO/Unicef. Maak een goede start met het geven van borstvoeding en meld u aan voor het ontvangen professionele kraamzorg in Dordrecht.

Kraamzorg in Dordrecht werkt samen met verloskundigenpraktijk

Wilt u niet nummertje zoveel zijn? Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt voor uw vragen rondom de kraamperiode en kraamzorg bij u thuis in Dordrecht. Wij vinden het ook belangrijk om korte lijntjes te hebben met de verloskundigen. Er wordt dus gewerkt volgens één beleid waardoor de kraamverzorgenden en verloskundigen goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor kunnen wij u de beste kraamzorg in Dordrecht en Rotterdam en omstreken bieden. Op het moment zijn wij aan het uitbreiden in heel Zuid-Holland. Neem contact met ons op of jouw postcode binnen ons werkgebied valt. Wanneer u vragen heeft zijn wij 24 uur per dag voor u bereikbaar. U krijgt altijd iemand aan de lijn en wij maken geen gebruik van ingesproken bandjes en keuzemenu’s. De deur staat altijd voor u open! Maak een afspraak om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Contact opnemen

Kraamzorg Schiedam

KRAAMZORG KOMT BIJ U THUIS IN SCHIEDAM

Wilt u kunnen genieten van de perfecte kraamtijd? Wij leveren professionele kraamzorg in de regio Schiedam / Rotterdam Zuid. Goede kraamzorg maakt het verschil! Daarom hebben al onze kraamverzorgsters een gedegen opleiding gevolgd en hebben passie voor hun vak. Verder proberen wij voor de gehele kraamperiode zoveel mogelijk één kraamverzorgster aan u te koppelen. Als er tussendoor iets aan de hand is, kunt u ons 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken. Onze kraamzorg in Schiedam in omgeving richt zich op de zorg voor moeder en baby. Ons doel is dat u samen met uw gezin optimaal kunt genieten van de kraamtijd. Wilt u dit ook ervaren? Schrijf u dan in door het formulier in te vullen. Zodra wij het formulier hebben ontvangen plannen wij een kennismakingsgesprek met u in.

Contact opnemen

Intakegesprek voor kraamzorg bij u thuis in Schiedam

Wanneer u in verwachting bent van jullie eerste kindje wordt het intakegesprek voor kraamzorg bij u thuis in Schiedam worden gevoerd. Meestal wordt dit gesprek tussen week 32 en week 36 van de zwangerschap gepland. In de week van 28-30 van uw zwangerschap zult u de afspraakbevestiging ontvangen. Wanneer u al een keer kraamzorg van ons heeft ontvangen, vind het gesprek telefonisch plaats. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij bij u thuis langskomen als dit uw voorkeur heeft. In het gesprek zal beoordeelt worden waar de focus van de kraamzorg op komt te liggen. Met andere woorden: wat heeft u nodig? Wat zijn uw behoeftes? Op basis daarvan wordt het aantal uren dat u kraamzorg ontvangt bepaalt. Verder wordt er samen met u een vragenlijst doorgenomen. Daarbij komt ook het onderwerp borstvoeding ter sprake. Daarbij worden de arbo-richtlijnen doorgenomen. Zo wordt er gewezen op het verhogen van uw bed zodat zorgprofessionals u op de juiste manier zorg kunnen bieden. Heeft u nog vragen ten aanzien van het ontvangen van kraamzorg in Schiedam? Neem gerust contact met ons op!

Zorgwijzer voor kraamzorg in Schiedam

Tijdens het intakegesprek die door een van onze multiculturele verzorgsters wordt gevoerd, ontvangt u ook de zorgwijzer. Hierin zal de kraamverzorgster alle dagelijkse belevenissen en de conditie van u en uw kind in noteren. Ook worden ook alle afspraken over de zorguren, tips en adviezen in de zorgwijzer genoteerd. U kunt ook uw eigen ervaringen in dit boekje opschrijven. Bewaar dit zorgdossier goed zodat u er na de kraamtijd nog eens in kunt terugkijken. Wilt u graag kraamzorg ontvangen in Schiedam? Neem dan contact met ons op! Wij hebben contracten met alle verzekeringen.

Contact opnemen

Kraamzorg Barendrecht

KRAAMZORG IN BARENDRECHT IN SAMENWERKING MET VERLOSKUNDIGEN

Wij verlenen kraamzorg in omgeving Barendrecht met hart voor de cliënt. U en uw gezin staan dus bij ons centraal! Wij proberen zoveel mogelijk af te stemmen op uw behoeftes en wat u nodig hebt. Dit doen wij in nauwe samenwerking met evaverloskundigen.nl. Wij willen u alleen de beste kraamzorg leveren en daarbij zijn korte lijntjes met uw verloskundige belangrijk. Dit is ook de reden waarom er een uil in ons logo is verwerkt. Deze uil staat voor verbondenheid maar ook voor wijsheid en kennis. Allemaal pijlers die centraal staan in het bieden van kraamzorg bij u thuis in Barendrecht. Daarom zijn wij 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om te mailen of te bellen. Ook op andere plekken kunt u rekenen op kraamzorg, zoals Rotterdam of Dordrecht.

Contact opnemen

Thuisbevalling in Barendrecht en assistentie van de kraamzorg

Als u thuis bevalt in Barendrecht is de kraamzorg hierbij aanwezig evenals een verloskundige. Een van onze multiculturele verzorgsters wordt uw vaste gezicht. Zo kunnen zij zich goed inleven in uw behoeftes en geeft u een vertrouwd gevoel. Wel zo prettig nu uw leven op veel vlakken veranderd. Zodra de bevalling is aangebroken, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u informeren over wanneer u precies contact met ons kunt opnemen en welk telefoonnummer u dan moet bellen. Wist u dat u vanaf 37 weken alles geregeld moet hebben voor de bevalling? Hier helpen wij u uiteraard graag bij. Wij geven u uitgebreid uitleg over de ARBO-richtlijnen en geven u praktisch advies over het aanschaffen van de babyuitzet. Als u thuis wilt bevallen is het belangrijk dat er een matrasbeschermer op uw bed ligt. Wilt u kraamzorg ontvangen van professionals die passie hebben voor hun vak? Neem dan contact met ons op voor het ontvangen van kraamzorg in Barendrecht. Op dit moment zij wij aan het uitbreiden dus u kunt ook kraamzorg van ons ontvangen in Dordrecht.

Tips van de kraamzorg in omgeving Barendrecht

Wij hechten er veel waarde aan dat u goed wordt voorbereid op de bevalling. Het is wel zo fijn om te weten wat u kunt verwachten. Daarom kunt u ons altijd bereiken als u vragen heeft. Dat geeft een prettig gevoel. Wij geven u ook informatie over verkrijgen van benodigdheden voor de babyuitzet. Hiervoor kunt een checklist downloaden die zorgvuldig is samengesteld door onze kraamverzorgsters. Daarnaast rijden wij aan om de Slimmer Zwanger app te installeren. Hiermee wordt u bewust gemaakt van u voedings- en leefstijlgewoonten en krijgt u tips hoe deze kunt verbeteren. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als vragen heeft over dit onderwerp. Schroom niet om contact op te nemen!

Contact opnemen

Kraamzorg Rotterdam Zuid

HOE GAAT HET ONTVANGEN VAN KRAAMZORG IN ROTTERDAM ZUID IN ZIJN WERK?

Wilt u vertrouwde kraamzorg ontvangen bij u thuis in Rotterdam Zuid? Door onze nauwe samenwerking met verloskundigenpraktijken zorgen wij ervoor dat u op kwalitatief hoogstaande zorg kunt rekenen. Zo zijn wij op dit moment in samenwerking met evaverloskundigen.nl Verder krijgt u één vaste (multiculturele) kraamverzorgster zodat u altijd een vertrouwd gezicht ziet. Wij hechten dus veel waarde aan goede communicatie en bieden professionele kraamzorg aan. Niet voor niets scoort onze kraamzorg in Rotterdam Zuid en omgeving goed bij verzekeringen. Wij hebben namelijk contracten afgesloten met alle verzekeringen. De kraamzorg die wij bieden is in het basispakket van uw zorgverzekering opgenomen. Iedereen kan dus gebruik maken van onze diensten. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Schrijf u dan nu in!

Contact opnemen

Mantelzorg en kraamzorg in Rotterdam Zuid gaan hand-in-hand

Wij vinden het belangrijk om korte lijntjes te hebben met andere zorgverleners. Zo gaan mantelzorg en kraamzorg in hand-in-hand. Het is van belang dat deze twee typen zorg goed op elkaar af worden gestemd. U bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van de mantelzorg. Hierbij kunt u denken aan vrijwillige hulp die u krijgt van uw partner of andere naasten. Onze kraamverzorgsters richten zich op de basishuishoudelijke taken en de zorg voor u en uw baby. Verder is het ook mogelijk om extra begeleiding te ontvangen wanneer u bijvoorbeeld problemen ondervindt door een taalbarrière. Ook kan het zijn dat uw sociaaleconomische omstandigheden mee spelen. Hoe dan ook, wij zijn er voor u! Onze kraamverzorgenden hebben de ervaring en kennis om u de ondersteuning te bieden die u nodig bent. Wilt u meer weten over het ontvangen van Kraamzorg? Neem dan contact met ons op!

Kraamzorg in Rotterdam Zuid werkt samen met lactatiekundige

Ontvangt u kraamzorg bij ons in Rotterdam Zuid of in Barendrecht? En zijn er problemen ontstaan op het gebied van het geven van borstvoeding? Dan kunnen wij u in contact brengen met een lactatiekundige. Doordat wij een netwerk van zorgprofessionals om ons heen hebben gebouwd, kunnen wij u garanderen dat u de juiste professionele hulp zult ontvangen. Professionaliteit staat binnen ons hele team dan ook hoog in het vaandel. Wij volgen geregeld cursussen om onszelf verder te ontwikkelen en u en uw kindje van nog betere zorg te voorzien. Schrijf u nu in om kraamzorg te ontvangen in Rotterdam Zuid.

Contact opnemen

Klachtenregeling

Wij streven kraamzorg van zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren zodat we aan jouw wensen kunnen voldoen. Mocht je toch niet tevreden zijn over onze kraamzorg, dan vinden wij het belangrijk dat je dit aan ons meldt, zodat wij onze zorgverlening kunnen verbeteren. Wij raden je aan dit zo snel mogelijk te bespreken met de kraamverzorgende. Een gesprek werkt vaak verhelderend.

Mocht dit gesprek niet tot een bevredigende oplossing leiden dan kun je de klacht schriftelijk indienen bij onze directie. Kraamzorg Eerste week, mevrouw Songul Sabur. Dorpsweg 28c, 3083 LB Rotterdam.
Of bij onze klachtenfunctionaris mevrouw D.M.M. van der Lee (bij voorkeur) via danielle@geboortezorgplus.nl of schriftelijk sturen naar Geboortezorgplus Franchise Weerwal 13, 1441 AL Purmerend.

Komt ook daarmee geen bevredigende oplossing, dan kun je je klacht schriftelijk sturen aan de geschillencommissie via onze Brancheorganisatie. Geschillencommissie Verpleging, verzorging en Geboortezorg. De Geschillencommissie Zorg, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag. Meer lezen over het klachtenreglement? Klik hier

Interne meldregeling

Onze kraamzorgorganisatie beschikt over een klokkenluidersregeling. De Klokkenluidersregeling regelt dat medewerkers te goeder trouw melding kunnen maken van redelijke vermoedens van misstanden binnen de organisatie, zonder hiervan schade te ondervinden. Lees hier de Klokkenluidersregeling.

Kraamzorg met veel passie voor het vak!
Schrijf je op tijd in.INSCHRIJVEN

Contact

Kraamzorg Eerste Week
Dorpsweg 28c
3083 LB Rotterdam

010 820 8 9 16
info@kraamzorgeersteweek.nl

Voor vragen of aanmelding
010 820 8 9 16
24/7 bereikbaar

KvK nr. 62523171

Noodgevallen
010 820 8 9 16

INSCHRIJVEN

Kraamzorg Eerste Week is een eigen organisatie, maar werkt nauw samen met ketenpartners en
andere (kraamzorg)organisaties. Zo is Kraamzorg Eerste Week onderdeel van Geboortezorgplus
Franchise, welke alle contracten heeft met verzekeraars, kwaliteits-, en keuringsorganisaties en
de declaraties voor Kraamzorg Eerste Week verzorgt.

Optimale start logo
 
menu