Skip to content

Kraamzorg Barendrecht

Kraamzorg in Barendrecht in samenwerking met verloskundigen

Wij verlenen kraamzorg in omgeving Barendrecht met hart voor de cliënt. U en uw gezin staan dus bij ons centraal! Wij proberen zoveel mogelijk af te stemmen op uw behoeftes en wat u nodig hebt. Dit doen wij in nauwe samenwerking met https://www.evaverloskundigen.nl/. Wij willen u alleen de beste kraamzorg leveren en daarbij zijn korte lijntjes met uw verloskundige belangrijk. Dit is ook de reden waarom er een uil in ons logo is verwerkt. Deze uil staat voor verbondenheid maar ook voor wijsheid en kennis. Allemaal pijlers die centraal staan in het bieden van kraamzorg bij u thuis in Barendrecht. Daarom zijn wij 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om te mailen of te bellen. Ook op andere plekken kunt u rekenen op kraamzorg, zoals Rotterdam of Dordrecht.

Thuisbevalling in Barendrecht en assistentie van de kraamzorg

Als u thuis bevalt in Barendrecht is de kraamzorg hierbij aanwezig evenals een verloskundige. Een van onze multiculturele verzorgsters wordt uw vaste gezicht. Zo kunnen zij zich goed inleven in uw behoeftes en geeft u een vertrouwd gevoel. Wel zo prettig nu uw leven op veel vlakken veranderd. Zodra de bevalling is aangebroken, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u informeren over wanneer u precies contact met ons kunt opnemen en welk telefoonnummer u dan moet bellen. Wist u dat u vanaf 37 weken alles geregeld moet hebben voor de bevalling? Hier helpen wij u uiteraard graag bij. Wij geven u uitgebreid uitleg over de ARBO-richtlijnen en geven u praktisch advies over het aanschaffen van de babyuitzet. Als u thuis wilt bevallen is het belangrijk dat er een matrasbeschermer op uw bed ligt. Wilt u kraamzorg ontvangen van professionals die passie hebben voor hun vak? Neem dan contact met ons op voor het ontvangen van kraamzorg in Barendrecht. Op dit moment zij wij aan het uitbreiden dus u kunt ook kraamzorg van ons ontvangen in Dordrecht.

Kraamzorg Barendrecht

Tips van de kraamzorg in omgeving Barendrecht

Wij hechten er veel waarde aan dat u goed wordt voorbereid op de bevalling. Het is wel zo fijn om te weten wat u kunt verwachten. Daarom kunt u ons altijd bereiken als u vragen heeft. Dat geeft een prettig gevoel. Wij geven u ook informatie over verkrijgen van benodigdheden voor de babyuitzet. Hiervoor kunt een checklist downloaden die zorgvuldig is samengesteld door onze kraamverzorgsters. Daarnaast rijden wij aan om de Slimmer Zwanger app te installeren. Hiermee wordt u bewust gemaakt van u voedings- en leefstijlgewoonten en krijgt u tips hoe deze kunt verbeteren. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als vragen heeft over dit onderwerp. Schroom niet om contact op te nemen!