Skip to content

Kraamzorg Rotterdam

Laat uw kraamtijd perfect verlopen met kraamzorg in Rotterdam

Uw zwangerschap is een bijzondere periode in jullie leven. Kraamzorg ontvangen bij jullie thuis in Rotterdam is daar een belangrijk onderdeel van. Wij zorgen er voor dat uw kraamtijd zo perfect mogelijk zal verlopen. Onze vertrouwde kraamzorg in Rotterdam en Schiedam kenmerkt zich door de professionele begeleiding en vakmanschap. Verder proberen wij er zoveel mogelijk voor te zorgen dat u één kraamverzorgster heeft tijdens uw kraamtijd. Wij begrijpen dat het prettig om steeds een vertrouwd gezicht te zien. Er verandert immers al genoeg om u heen! Wilt u graag kraamzorg bij u thuis in Rotterdam ontvangen? Schroom niet contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd telefonisch of per mail bereikbaar.

Wat kunt u verwachten van kraamzorg in Rotterdam?

Onze kraamverzorgsters die bij u thuiskomen in Rotterdam hebben een professionele opleiding gevolgd. Bij het bieden van kraamzorg hechten wij waarde aan een zeer hoge kwaliteit. Wat voor taken de kraamverzorgster op zich neemt hangt af van uw wensen. Heeft u andere kindjes? Dan kan zij de zorg even op zich nemen. Of moet het eten worden geregeld? Ook dat kan de kraamverzorgster voor u regelen. In het bijzonder zal zij richten op de zorg voor u en uw baby. Andere taken zullen op het gebied van de huishouding en de zorg van andere familieleden zijn. Onze kraamzorg heeft als doel om de verzorging van uw kindje na de kraamtijd vol vertrouwen voor te zetten. Wil u hier samen met ons voor gaan? Schrijf u dan bij ons in en ontvang kleinschalige kraamzorg in Rotterdam.

Kraamzorg Rotterdam

Wat voor soort kraamzorg in Rotterdam heeft u nodig?

Welke soort kraamzorg u ontvangt, wordt op drie verschillende momenten bepaald. Dit wordt ook wel de indicatiestelling genoemd. De eerste keer dat er wordt gekeken, is al tijdens de zwangerschap zelf, tijdens de intake. Natuurlijk is nog niet alles te bepalen daarom wordt er ook op de dag van de bevalling bekeken wat u en uw kindje nodig zijn. Vervolgens wordt er op de derde en vierde dag nog een keer een inschatting gemaakt. Uw verloskundige en kraamverzorgster zullen samen de tweede en derde inschatting maken. Wilt u meer weten over het ontvangen van kraamzorg in Rotterdam? Neem dan contact op!