Skip to content

Kraamzorg Dordrecht

Kwaliteit van kraamzorg in Dordrecht

Bent u op zoek naar kraamzorg in Dordrecht van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hier hechten wij erg veel waarde aan. Zo zijn wij in het bezit van het HKZ-certificaat en we zijn lid van de branchevereniging voor kraamzorg, namelijk Bo Geboortezorg. Aan de hand van een kwaliteitsmanagementsysteem wordt de kwaliteit van onze kraamzorg in Dordrecht continue gemonitord. Wist u dat wij u ook kunnen begeleiden bij de borstvoeding? Ook daar hebben wij een certificaat voor ontvangen. U en uw kindje zijn bij ons dus in goede handen! Als u vragen heeft, neem dan contact op via de mail of bel ons even op 010 820 89 16. Wij hebben contracten met alle verzekeringen.

Professionele kraamzorg in Dordrecht en zorg voor borstvoeding

Wilt u op professionele wijze informatie krijgen over borst-of flesvoeding? Wij vinden het belangrijk dat u goed bent geïnformeerd. Daarom zorgen wij ervoor dat u een bewust keuze kunt maken. Daarbij zullen wij u goed begeleiden bij het geven van borstvoeding. Dit speelt namelijk een belangrijke rol bij het slagen ervan. Onze kraamverzorgsters kijken daar ook zo tegen aan en worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van borstvoeding. Het borstvoedingsbeleid dat wij hanteren is volledige gebaseerd op de tien vuistregels van WHO/Unicef. Maak een goede start met het geven van borstvoeding en meld u aan voor het ontvangen professionele kraamzorg in Dordrecht.

Kraamzorg Dordrecht

Kraamzorg in Dordrecht werkt samen met verloskundigenpraktijk

Wilt u niet nummertje zoveel zijn? Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt voor uw vragen rondom de kraamperiode en kraamzorg bij u thuis in Dordrecht. Wij vinden het ook belangrijk om korte lijntjes te hebben met de verloskundigen. Er wordt dus gewerkt volgens één beleid waardoor de kraamverzorgenden en verloskundigen goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor kunnen wij u de beste kraamzorg in Dordrecht en Rotterdam en omstreken bieden. Op het moment zijn wij aan het uitbreiden in heel Zuid-Holland. Neem contact met ons op of jouw postcode binnen ons werkgebied valt. Wanneer u vragen heeft zijn wij 24 uur per dag voor u bereikbaar. U krijgt altijd iemand aan de lijn en wij maken geen gebruik van ingesproken bandjes en keuzemenu’s. De deur staat altijd voor u open! Maak een afspraak om een kennismakingsgesprek in te plannen.