Skip to content

Kraamzorg Rotterdam Zuid

Hoe gaat het ontvangen van kraamzorg in Rotterdam Zuid in zijn werk?

Wilt u vertrouwde kraamzorg ontvangen bij u thuis in Rotterdam Zuid? Door onze nauwe samenwerking met verloskundigenpraktijken zorgen wij ervoor dat u op kwalitatief hoogstaande zorg kunt rekenen. Zo zijn wij op dit moment in samenwerking met https://www.evaverloskundigen.nl/. Verder krijgt u één vaste (multiculturele) kraamverzorgster zodat u altijd een vertrouwd gezicht ziet. Wij hechten dus veel waarde aan goede communicatie en bieden professionele kraamzorg aan. Niet voor niets scoort onze kraamzorg in Rotterdam Zuid en omgeving goed bij verzekeringen. Wij hebben namelijk contracten afgesloten met alle verzekeringen. De kraamzorg die wij bieden is in het basispakket van uw zorgverzekering opgenomen. Iedereen kan dus gebruik maken van onze diensten. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Schrijf u dan nu in!

Mantelzorg en kraamzorg in Rotterdam Zuid gaan hand-in-hand

Wij vinden het belangrijk om korte lijntjes te hebben met andere zorgverleners. Zo gaan mantelzorg en kraamzorg in hand-in-hand. Het is van belang dat deze twee typen zorg goed op elkaar af worden gestemd. U bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van de mantelzorg. Hierbij kunt u denken aan vrijwillige hulp die u krijgt van uw partner of andere naasten. Onze kraamverzorgsters richten zich op de basishuishoudelijke taken en de zorg voor u en uw baby. Verder is het ook mogelijk om extra begeleiding te ontvangen wanneer u bijvoorbeeld problemen ondervindt door een taalbarrière. Ook kan het zijn dat uw sociaaleconomische omstandigheden mee spelen. Hoe dan ook, wij zijn er voor u! Onze kraamverzorgenden hebben de ervaring en kennis om u de ondersteuning te bieden die u nodig bent. Wilt u meer weten over het ontvangen van Kraamzorg? Neem dan contact met ons op!

Kraamzorg Rotterdam Zuid

Kraamzorg in Rotterdam Zuid werkt samen met lactatiekundige

Ontvangt u kraamzorg bij ons in Rotterdam Zuid of in Barendrecht? En zijn er problemen ontstaan op het gebied van het geven van borstvoeding? Dan kunnen wij u in contact brengen met een lactatiekundige. Doordat wij een netwerk van zorgprofessionals om ons heen hebben gebouwd, kunnen wij u garanderen dat u de juiste professionele hulp zult ontvangen. Professionaliteit staat binnen ons hele team dan ook hoog in het vaandel. Wij volgen geregeld cursussen om onszelf verder te ontwikkelen en u en uw kindje van nog betere zorg te voorzien. Schrijf u nu in om kraamzorg te ontvangen in Rotterdam Zuid.