Skip to content

Kraamzorg Schiedam

Kraamzorg komt bij u thuis in Schiedam

Wilt u kunnen genieten van de perfecte kraamtijd? Wij leveren professionele kraamzorg in de regio Dordrecht / Schiedam / Rotterdam Zuid. Goede kraamzorg maakt het verschil! Daarom hebben al onze kraamverzorgsters een gedegen opleiding gevolgd en hebben passie voor hun vak. Verder proberen wij voor de gehele kraamperiode zoveel mogelijk één kraamverzorgster aan u te koppelen. Als er tussendoor iets aan de hand is, kunt u ons 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken. Onze kraamzorg in Schiedam in omgeving richt zich op de zorg voor moeder en baby. Ons doel is dat u samen met uw gezin optimaal kunt genieten van de kraamtijd. Wilt u dit ook ervaren? Schrijf u dan in door het formulier in te vullen. Zodra wij het formulier hebben ontvangen plannen wij een kennismakingsgesprek met u in.

Intakegesprek voor kraamzorg bij u thuis in Schiedam

Wanneer u in verwachting bent van jullie eerste kindje wordt het intakegesprek voor kraamzorg bij u thuis in Schiedam worden gevoerd. Meestal wordt dit gesprek tussen week 32 en week 36 van de zwangerschap gepland. In de week van 28-30 van uw zwangerschap zult u de afspraakbevestiging ontvangen. Wanneer u al een keer kraamzorg van ons heeft ontvangen, vind het gesprek telefonisch plaats. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij bij u thuis langskomen als dit uw voorkeur heeft. In het gesprek zal beoordeelt worden waar de focus van de kraamzorg op komt te liggen. Met andere woorden: wat heeft u nodig? Wat zijn uw behoeftes? Op basis daarvan wordt het aantal uren dat u kraamzorg ontvangt bepaalt. Verder wordt er samen met u een vragenlijst doorgenomen. Daarbij komt ook het onderwerp borstvoeding ter sprake. Daarbij worden de arbo-richtlijnen doorgenomen. Zo wordt er gewezen op het verhogen van uw bed zodat zorgprofessionals u op de juiste manier zorg kunnen bieden. Heeft u nog vragen ten aanzien van het ontvangen van kraamzorg in Schiedam? Neem gerust contact met ons op!

Kraamzorg Schiedam

Zorgwijzer voor kraamzorg in Schiedam

Tijdens het intakegesprek die door een van onze multiculturele verzorgsters wordt gevoerd, ontvangt u ook de zorgwijzer. Hierin zal de kraamverzorgster alle dagelijkse belevenissen en de conditie van u en uw kind in noteren. Ook worden ook alle afspraken over de zorguren, tips en adviezen in de zorgwijzer genoteerd. U kunt ook uw eigen ervaringen in dit boekje opschrijven. Bewaar dit zorgdossier goed zodat u er na de kraamtijd nog eens in kunt terugkijken. Wilt u graag kraamzorg ontvangen in Schiedam? Neem dan contact met ons op! Wij hebben contracten met alle verzekeringen.