Volg ons op:Over ons

Kraamzorg Eerste Week is opgericht door Filiz Bogazci. Deze verloskundige signaleerde in de praktijk de noodzaak van kwalitatief goede zorg tijdens de kraamperiode. 
Enthousiast en gedreven als ze is, heeft ze een kraamzorgorganisatie neergezet waar kwaliteit, service en hart voor de cliënt voorop staan.

Uniek bij Kraamzorg Eerste Week is de nauwe samenwerking tussen de kraamverzorgenden en de verloskundigen van Geboortecentrum Eliff. Ze werken volgens één beleid en zijn goed op elkaar ingespeeld, wat voor jou de beste kraamzorg oplevert.

Vanuit die visie is gekozen de uil in het logo te verwerken: de uil laat de verbondenheid zien van Kraamzorg Eerste Week met de verloskunde. De uil is het symbool van verloskundigen omdat zij staat voor wijsheid en kennis, maar ook voor de nachtelijke uren waarin verloskundigen moeten werken.

Omdat wij gekoppeld zijn aan Kraamzorg Langedijk die al ruim dertig jaar ervaring heeft in het geven van kraamzorg, kunnen wij de beste zorg leveren in de omgeving Rotterdam-West, -Zuid en Schiedam.
 

ONZE KRAAMZORG

Professioneel: Alle kraamverzorgsters die via Kraamzorg Eerste Week werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg met veel passie voor het vak.

Eén kraamverzorgster: Ons kraambureau heeft een unieke aanpak; wij garanderen dat je één kraamverzorgster in huis krijgt tijdens je hele kraamperiode. Daarmee bieden we je rust en vertrouwen.

Altijd bereikbaar: Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons opnemen, wij zijn altijd bereikbaar. Heb je vragen, de deur staat voor je open. Wij komen bij je langs voor een intakegesprek.

De kraamzorg: De kraamverzorgster richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de ander gezinsleden en de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.