CORONA: Alertheid geboden!
Wij volgen de richtlijnen van overheid, RIVM, GGD en brancheorganisatie kraamzorg.

Klachten? Laat dit van tevoren aan onze kraamverzorgster of kraamzorgorganisatie weten.
Intake: We nemen altijd telefonisch contact met je op, en bespreken dan of de intake bij jou thuis of telefonisch wordt gedaan.
Kraambezoek: Vermijd drukte. Voorkeur heeft dat er geen visite langskomt als kraamverzorgster er is. Toch bezoek? Als er geen (verdenking op) besmetting is, kan in overleg met de kraamverzorgster één bezoeker komen als zij er is. Bij voorkeur steeds 1 (en dezelfde) bezoeker.
Hygiënerichtlijnen: Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand • Was je handen regelmatig • Nies in je elleboog • Snuit in een papieren zakdoekje en gooi het daarna meteen weg

Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.
#wijzorgen #ikzorg #kraamzorgVolg ons op:Over ons

Kraamzorg Eerste Week is in 2015 opgericht door Filiz Isik. Als verloskundige signaleerde zij in de praktijk de noodzaak van kwalitatief goede zorg tijdens de kraamperiode. 
Enthousiast en gedreven als ze is, heeft ze een kraamzorgorganisatie neergezet waar kwaliteit, service en hart voor de cliënt voorop staan.

Uniek bij Kraamzorg Eerste Week is de nauwe samenwerking tussen de kraamverzorgenden en de verloskundigen van Geboortecentrum Eliff. Ze werken volgens één beleid en zijn goed op elkaar ingespeeld, wat voor jou de beste kraamzorg oplevert.

Vanuit die visie is gekozen de uil in het logo te verwerken: de uil laat de verbondenheid zien van Kraamzorg Eerste Week met de verloskunde. De uil is het symbool van verloskundigen omdat zij staat voor wijsheid en kennis, maar ook voor de nachtelijke uren waarin verloskundigen moeten werken.

Ondertussen hebben wij al meer dan 400 gezinnen mogen begeleiden bij hun kraamtijd. Anno 2019 is de verloskundigenpraktijk en de kraamzorgorganisatie van Filiz hard gegroeid. Daarom heeft Filiz sinds 2019 de hulp ingeschakeld van Antoon Kramer. Antoon is een arts in spé en studeert aan het Erasmus MC. Hij regelt alle zaken rondom de kraamzorg en Filiz houdt zich bezig met de Verloskunde. Samen zijn zij een goed team, waardoor wij u de beste zorg kunnen bieden.
 

ONZE KRAAMZORG

Professioneel: Alle kraamverzorgsters die via Kraamzorg Eerste Week werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg met veel passie voor het vak.

Eén kraamverzorgster: Ons kraambureau heeft een unieke aanpak; wij garanderen dat je één kraamverzorgster in huis krijgt tijdens je hele kraamperiode. Daarmee bieden we je rust en vertrouwen.

Altijd bereikbaar: Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons opnemen, wij zijn altijd bereikbaar. Je krijgt altijd iemand aan de lijn, bij ons geen bandjes en keuzemenu's. Heb je vragen, de deur staat voor je open. Wij komen bij je langs voor een intakegesprek.

De kraamzorg: De kraamverzorgster richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de ander gezinsleden en de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.